Nový sběratelský profil je zde!

Přidáno: 12. LEDNA 2020
Bez kategorie

Představujeme vám žhavou novinku roku 2020 pro všechny registrované sběratele!

Váš osobní sběratelský profil - místo, kam přihlašujete kódy ze svých magnetek, získal zcela novou podobu.

Informace, které byste neměli opominout...
1. Po přihlášení si prosím zkontrolujte své osobní údaje a případně je upravte, abychom vám  mohli bezproblémově zasílat bonusové magnetky a jiné ceny. Zasílací adresa musí být aktuální, včetně čísla domu a správného PSČ /např. po přestěhování/. Vaše mailová adresa musí být taktéž aktuální a funkční.
2. Pod záložkou SOUTĚŽE najdete všechny vyhlášené soutěže (jak probíhající, tak i ukončené) a své výsledky k nim. Magnetky, které již vlastníte, jsou umístěny v bílém pruhu, chybějící magnetky v šedivém.
3. Při kliknutí na MOJE MAGNETKY zjistíte, které magnetky vlastníte a kdy jste daný kód z magnetky připsali na svůj sběratelský účet. 
4. Pod záložkou PŘIDEJ MAGNETKU můžete nejen přidávat kódy ze zadní strany magnetek, ale také zde vidíte v přehledné šachovnici, které magnetky vlastníte a které nikoliv. Získané magnetky jsou zobrazeny barevně, ostatní zatím černobíle. Pokud kliknete na obrázek magnetek, zjistíte o nich další informace na www stránkách akce. 
5. NAVŠTÍVENÁ MÍSTA - zde můžete filtrovat magnetky podle kraje a kategorie. Získané magnetky jsou zobrazeny barevně, ostatní zatím černobíle a v šedivém pruhu. Rozkliknutím obrázku se vám ukáží další  informace o magnetce na www stránkách akce. 
6. MAPA - barevně odlišeno, která místa jste již navštívili a která na vás ještě při vašich cestách čekají :). 

Hezkou zábavu!