MOBILNÍ APLIKACE SESTAV SI SVŮJ SVĚT JE ZDE!

Přidáno: 07. KVĚTNA 2020
Bez kategorie
Milí sběratelé, jak jste si již mnozí všimli, včera proběhlo oficiální vydání naší aplikace pro Android - Sestav si svůj svět. Máme upřímnou radost z toho, jaké krásné reakce nám píšete a děkujeme i za Vaše návrhy na vylepšení - již na nich pracujeme!
Rádi bychom Vám dnes shrnuli, co aplikace umí:
1. Přes aplikaci se zde přihlásit do svého sběratelského profilu, který přímo v ní poté můžete spravovat.
2. Tlačítko "Stáhnout všechny obrázky" slouží ke stažením všech obrázků, které se v aplikaci nachází i bez připojení k internetu - tzn. u magnetek, bonusových magnetek i mých magnetek. Pokud magnetka přibude, po opětovném stisknutím tohoto tlačítka se do mobilu stáhne pouze chybějící obrázek, ostatní zůstávají již staženy.
3. Seznam magnetek zobrazí všechny vydané magnetky, které lze filtrovat dle krajů a zemí.
4. Sekce moje magnetky Vám ukáže, jaké magnetky již vlastníte (pro které jste v minulosti již zadali kód), po koupi nové magnetky můžete kód zadat také v aplikaci.
5. Na bonusovou magnetku má nárok každý sběratel, který zaregistruje 15 magnetek s kódy. Za každých dalších 15 magnetek sběrateli pošleme další bonusovku. Každá získaná magnetka z této sekce je v aplikaci označena heslem „ZÍSKÁNO“.
6. Interaktivní mapa slouží k lepší orientaci v umístění magnetek. Červené magnetky znázorňují všechny dosud vydané magnetky, modré jsou potom pouze ty, které vlastníte. Magnetky můžete pomocí lupy vyhledat skrz číslo nebo název. K magnetkám můžete použít také navigaci. Za předpokladu, že aplikaci umožníte určování polohy, je vaše aktuální poloha zobrazena jako modrá tečka.
7. Aplikace zobrazuje také naše novinky, takže Vám již nic neuteče!
8. Protože jsme hraví, můžete si sami nastavit barvu aplikace.
9. V případě nejasností se zde nachází také náš kontakt – neváhejte se na nás obrátit.
Aplikaci doporučujeme používat s internetem, avšak nezoufejte – z velké části ji je možné používat také offline.

Příjemné sbírání!

Odkaz na Google Play zde: