Místo na vaší ledničce už magnetkám nestačí? Máme řešení!

Přidáno: 24. KVĚTNA 2020
Bez kategorie

Vytvořili jsme pro vás 5 variant, jak si můžete své magnetky uspořádat! 
Výrobky jsou na FE papíru, který lze například pověsit na lišty, přilepit na jakýkoliv rovný podklad (tvrdý karton), zarámovat atp. FE papír je lehký, dá se rolovat, drží na něm magnetky jako na plechu, lze na něj psát či kreslit černou či jinak barevnou fixou, je pevný jako plátno a netrhá se.

Produkty zde: https://eshop.sestavsisvujsvet.cz/Tabule-a-ramy-na-magnetky-c6_15_2.htm 

Ke každému objednanému plátnu zasíláme dárek ZDARMA! :)

1. Vyseknutý obrys České republiky 
Uvnitř jsou vyznačeny obrysy magnetek. Do mapy se vejde 152 magnetek. Můžete si tak nasbírané magnetky skládat do mapy podle toho, kde daná místa leží. 
Rozměry mapy: 94 x 57,5 cm
Tloušťka plátna: 0,2 mm

2. Plátno s obrysem České republiky
Uvnitř jsou vyznačeny obrysy magnetek. Do mapy se vejde 152 magnetek. Můžete si tak nasbírané magnetky skládat do mapy podle toho, kde daná místa leží. Kolem mapy je dostatek prostoru pro například bonusové magnetky, speciální edice magnetek, nápisy atp.
Rozměry plátna: 94 x 57,5 cm
Tloušťka plátna: 0,2 mm

 

3. Plátno s obrysy magnetek

Plátno, na kterém jsou vyobrazeny obrysy magnetek. V jednom řádku je 19 magnetek. Magnetky lze skládat například podle čísla (viz obrázek), krajů, kategorií atp. Na mapu lze psát či kreslit bílou fixou, můžete si ji tedy dozdobit podle vás. 

Tento magnetický papír s potiskem se prodává ve třech variantách, které se liší svými rozměry a tedy i počtem magnetek, které se na plochu vejdou. 

- 1 m x 1,37 m - 680 magnetek 
- 1 m x 0,68 m - 304 magnetek
- 1 m x 0,33 m - 152 magnetek

Tloušťka plátna: 0,2 mm