A hradním pánem nebo paní se pro tento půl rok stává...

Přidáno: 03. SRPNA 2020
Bez kategorie
Již známe vítěze naší celoroční hry o víkendový pobyt na hradě Svojanov. 

Vítězkou se stává paní Ludmila Sypěnová s 465 přihlášenými kódy!
 Moc gratulujeme nové hradní paní! 

Vítězka získává dvě noci s polopenzí přímo v areálu hradu Svojanov pro dvě osoby. Dále má umožněn vstup do hradu zdarma v rámci průvodcovského okruhu.
Nezapomenutelný zážitek čeká na paní Sypěnovou! 

Ale tentokrát to bylo skutečně o prsa, tedy o magnetku! Na druhém místě se umístil pan Matěj Novák, který na svůj účet přihlásil 464 kódů. 
Panu Novákovi posíláme "cenu útěchy" Fe plátno (náhrada za plech) s obrysem České republiky, kam se vejde 152 magnetek. Nasbírané magnetky lze skládat do mapy podle toho, kde daná místa leží. Kolem mapy je dostatek prostoru pro například bonusové magnetky, speciální edice magnetek, nápisy atp. 
Mapa je na FE papíru, lze ji například pověsit na lišty, přilepit na jakýkoliv rovný podklad (tvrdý karton), zarámovat atp. FE papír je lehký, dá se rolovat, drží na něm magnetky jako na plechu, lze na něj psát či kreslit černou či jinak barevnou fixou, je pevný jako plátno a netrhá se.
/Více  variant  FE pláten je možno najít na našem E SHOPU/.



Oba výsledky jsou naprosto neskutečné! A celý tým Sestav si svůj svět moc gratuluje. 
Ostatní nezoufejte, další vyhlášení bude 31. 12.! :) 

Pravidla hry: 
Vítězem se stane ten, který na svůj účet přihlásí nejvíce kódů ze zadní strany magnetek a stane se tak na víkend hradním pánem či paní na Svojanově. Soutěž je vyhlašována k 31. 7. a k 31. 12. 
Je na vás, jakou taktiku zvolíte, průběžné výsledky se můžete dozvědět zde: https://www.sestavsisvujsvet.cz/hra/index.php?page=soutez_2020