Narazili jste na vyprodanou magnetku?

Přidáno: 24. ČERVNA 2022
Bez kategorie

Děkujeme za všechny vaše zprávy o tom, že jste na některém z prodejních míst nesehnali magnetku - byla vyprodaná. Díky vám máme nejčerstvější informace a můžeme tak poprosit prodejce o doobjednání magnetek. 

U každé magnetky je zobrazeno její prodejní místo - je zde vypsaná přesná jeho adresa a je znázorněno v mapě, takže můžete jednoduše zjistit, kde se daná magnetka prodává. Někdy se může stát, že se magnetka neprodává přímo v objektu, který je na ni vyobrazen, proto je důležité toto prodejní místo vždy zkontrolovat, abyste věděli, kde magnetku zakoupit.  

Pokud bude magnetka skutečně vyprodaná nebo zakoupíte poslední kus, budeme moc rádi, pokud nás o tom informujete. Můžete nám napsat na email, Facebook, Instagram... Ale můžete také jednoduše na našich webových stránkách tuto magnetku označit jako vyprodanou - postup viz níže. 
1. Kliknete na prodejní místo
2. Ukáže se vám okno - viz obrázek
3. Zde vyplníte údaje k dané magnetce, která byla vyprodána - kdy jste prodejní místo navštívili, zda se jednalo o poslední magnetku či jsou magnetky vyprodány už déle apod.