Setkání sběratelů 2023


Kdy: sobota 22. 7. 2023
Kde: Nymburk (okres Nymburk, Středočeský kraj)
Místo konání: penzion a restaurace U Anny Šmejdířky
Informace a přihlášky: Marek Kováč, mob.: +420 777 525 715, e-mail: marek.kovac420@seznam.cz


Vážení příznivci a sběratelé magnetek Sestav si svůj svět,

na úvod bych se vám rád představil. Mé jméno je Marek Kováč a ve spolupráci s panem Ivanem Ulrychem (nakladatelství VEGA-L) jsem pro vás připravil 1. setkání sběratelů magnetek Sestav si svůj svět. Jak už jste se dočetli v úvodu, akce se uskuteční v sobotu 22. 7. 2023 v Nymburce – restaurace U Anny Šmejdířky.

A teď už k samotnému programu setkání:
11:00 začátek setkání v restauraci U Anny Šmejdířky (Dlouhá třída 91, Nymburk, 280 02)

11:00 – 12:00 prezentace účastníků a seznámení se. Pro každého účastníka bude připraven pamětní list, speciální magnetka do sbírky vydaná u příležitosti této akce a možnost otisku turistického razítka vztahujícího se k tomuto setkání.

12:00 – 13:00 oběd v restauraci. Každý si objedná dle vlastního uvážení (na výběr buď menu nebo stálá nabídka).

13:00 – 19:00 procházka po městě a turistických památkách se zaměřením na magnetky v okolí: 167 Vlastivědné muzeum – Expozice Bohumila Hrabala, 289 Pravěká mohyla, 769 Hálkovo městské divadlo, 770 Chrám Sv. Jiljí, 772 Radnice, 831 Kaple Sv. Jana Nepomuckého, 882 150 let železnice v Nymburce. Během procházky určitě proběhne i společné focení. Vycházka je časově pouze orientační. Pokud zbyde nějaký volný čas, může si každý udělat individuální výlet do blízkého i širšího okolí (např. pro další magnetky do Poděbrad) nebo si posedět v restauraci. Účast na procházce není povinná – pokud již výše uvedené magnetky máte, můžete si udělat individuální výlet po okolí a sejdeme se opět večer v restauraci.

19:00 večeře – podmínky stejné jako u oběda

19:00 – 23:00 posezení a diskuse v restauraci. V této době proběhne rovněž vyhodnocení „soutěže“ o Nejstaršího účastníka, Nejmladšího účastníka a Nejvzdálenějšího účastníka, kteří obdrží na památku diplom a drobné odměny. Za tímto účelem bych vás chtěl poprosit o sdělení roku narození a města, odkud na akci přijedete. Uvedené údaje budou zpracovány pouze za účelem vyhodnocení „soutěže“ a nebudou poskytnuty třetím stranám ani dále zpracovávané. Samozřejmě máte možnost tyto údaje neposkytnout. Během večera je možnost výměnné/prodejní burzy – pokud máte nějaké přebytky (např. omylem zakoupené 2x), vezměte je sebou. Útratu v restauraci si hradí každý sám.

Ubytování je pro vzdálenější účastníky umožněno v penzionech U Anny Šmejdířky a Stará Pekárna (oba penziony se vztahují k restauraci). Rezervaci ubytování si každý zájemce vytvoří sám přes kontaktní formulář: https://www.uannysmejdirky.cz/kontakty/ . Rezervaci doporučuji vytvořit co nejdřív vzhledem k dovolenkovému období. V případě vyčerpání kapacity jsou ve městě další možnosti ubytovacích zařízení (penziony, hotely, apartmány – např. Penzion u vinotéky https://www.penzionuvinoteky.cz/). 
Organizátor nezajišťuje ubytování.
Jednolůžkový 1 200,- Kč
Dvoulůžkový 1 400,- Kč
Dvoulůžkový s vířivou vanou 1 600,- Kč
Třílůžkový 2 100,- Kč
Cena za ubytování (neplatí pro Penzion u vinotéky):
Ceny jsou uvedeny vč. DPH a platné za 1 pokoj / 1 noc. Uvedené ceny obsahují snídani.

Pokud vás tato nabídka zaujala, zašlete na výše uvedený e-mail přihlášku, ve kterém uvedete jméno, příjmení, rok narození, město bydliště (viz informace výše), tel. kontakt. Rovněž zde směrujte veškeré dotazy k setkání, na které vám rád odpovím – neposílejte dotazy k setkání na e-mail nakladatelství. Do předmětu zprávy prosím napište Setkání Nymburk. Termín pro zaslání přihlášek je do 30. 5. 2023.

Není povinná účast na výletech po okolí – můžete si vymyslet vlastní individuální plán (např. pěší turistika, cykloturistika) a setkáme se opět večer u dobrého pivka a debatě :-) 
Budu se na vás těšit!

S pozdravem a přáním hezkého dne v pevném zdraví
Marek Kováč